Завтра на площі Ринок у Львові відкриється «Крамничка добра»

14:18 12 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: shop-of-goodness.com

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 13 грудня в хатинці №5 на площі Ринок традиційно відкриється «Крамничка добра» – благодійна ініціатива молодіжних церковних спільнот, громадських організацій та дитячих гуртків.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 12 грудня, «Щоденному Львову»: «Завтра в хатинці №5 на площі Ринок традиційно відкриється «Крамничка добра» – благодійна ініціатива молодіжних церковних спільнот, громадських організацій та дитячих гуртків. Виручені кошти за вироби ручної роботи скеровуються на підтримку соціальної діяльності молодіжним спільнотам та дитячим клубам». У повідомленні також конкретизують:

 «Кожен охочий зможе придбати новорічні та різдвяні подарунки для своїх близьких людей, при цьому зробивши внесок у розвиток соціальної сфери міста – підтримати соціальну діяльність молодіжних спільнот та дитячих клубів», – розповіла Уляна Стадник, заступник начальника управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Окрім традиційного різдвяного краму, у Крамничці добра можна придбати україномовні пазли «Різдво»; дитячі книжки з колядками; різдвяні бази для новорічних іграшок та шопки, які можна розфарбовувати спільно всією родиною та ін. «Така кампанія дозволяє молодіжним організаціям самостійно заробити кошти для своєї діяльності і закупити найнеобхідніші матеріали для нових заходів та акцій. Більшість виробів виготовляються вручну, з надзвичайною любов’ю та теплом», – зазначив Тарас Косар, координатор проекту «Крамниця добра». 

Для популяризації крамнички та заклику гостей до придбання товарів ручної роботи, організатори запланували проведення різноманітних майстер-класів для діток, спільну коляду та інші активності.  Детальнішу інформацію можна дізнатися на сайті http://shop-of-goodness.com. Контактна особа – Тарас Косар, тел. 097 473 27 82».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів