Які іграшки зараз популярні:огляд найпопулярніших варіантів

12:40 29 грудня 2021 р.

Фото до новини

У наборах є ляльки, різноманітні аксесуари до них, гребінчики та ін..

Іграшки – вірні друзі діток, які розважають та допомагають у розвитку. Існує досить багато варіантів сучасних іграшок, що будуть тішити дитину та дарувати їй чудові емоції. Пропонуємо розібратися із тим, які іграшки зараз популярні, та точно сподобаються хлопчикам та дівчаткам.

ТОП-вироби 2021 року

Найбільш популярними варіантами іграшок у 2021 році стали сімейні аркади та навчальні настільні вироби. ТОП-позицій:

  • «Монополія», це чудова альтернатива для проведення сімейних вечорів у колі рідних;
  • «Дженга», це гра на чудову майстерність, що дозволяє працювати не лише руками, але й мізками;
  • «Хто я», це веселий формат гри, що вимагає проявити фантазію і артистичні вміння.

Також дуже популярний варіант іграшкових наборів – тематичні ляльки із «Пригод у Країні Чудес». У наборах є ляльки, різноманітні аксесуари до них, гребінчики та ін..

Ще одним хітом продажів каталогу https://ilovemommy.com.ua/ua/igrushki.html стали героїні мульфільму «Крижане серце». Це чудовий варіант подарунку для дівчинки.

61cc12c98a00f.jpg

Найбільш популярні іграшки для дівчаток

Окрім вище перерахованих варіантів, також зверніть увагу на:

  1. Поні. Ці вироби стануть безпрограшним варіантом. Вони є різних форматів та оформлення. My Little Pony можуть мати цікаве оформлення, а також у комплект додаються цікаві аксесуари.
  2. Комплект Barbie. Дівчатка 6-7 років обов’язково оцінять ляльки Barbie. Краще купувати комплектом, де є одяг, аксесуари, шпильки, цікаві трафарети та ін.
  3. М’яка іграшка «Зірковий єдиноріг». Діти точно вірять у диво, чекають свят і точно будуть раді улюбленому герою із мультфільмів. Плюшеві іграшки завжди приносять задоволення дівчаткам.
  4. Інтерактивні іграшки. Дельфіни, песики та інші варіанти – це найкращий друг для дівчаток. Вони стануть не просто друзями, але й цікавим співрозмовником.

Обираючи іграшки, обов’язково звертайте увагу на якість виробів. Вони повинні бути виготовленими із натуральних матеріалів та не викликати неприємних відчуттів та реакцій.

Найпопулярніші варіанти для хлопчиків

Лідером серед іграшок для хлопчиків стали будівельні блоки «Lego». Обирайте цікаві або тематичні варіанти, які дозволять дітям уявляти себе будівельниками, поліцейськими та пожежниками.

Не менш популярні вироби – моделі автомобілів чи літачків та радіокермуванні. Вони можуть бути із підсвічуванням, а також відтворювати певні звуки та музику.

Роботи, трансформери теж відносяться до ТОП-позицій серед дитячих іграшок.

Замовити цікаві моделі можна в інтернет-магазині I Love Mommy.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів