Як зрозуміти, що бюстгальтер вам не підходить: 5 ознак

20:12 21 вересня 2021 р.

Фото до новини

Що таке "правильний" бюстгальтер? Вибір бюстгальтера залежно від типу фігури.

Комплекти спідньої білизни та бюстгальтери — важливі елементи гардеробу жінок. Правильно підібраний виріб повинен підходити не тільки за кольором і подобатися зовні. Ліфчики повинні бути непомітними на тілі, не спричинювати дискомфорт і виконувати свої головні функції: підтримувати груди й зменшувати тим самим тиск на м'язи спини.

Неправильний бюстгальтер

Зрозуміти, що спідня білизна вибрана неправильно, можна за п'ятьма основними ознаками, мова про які піде далі.

Тиснуть бретелі

Першим і основним доказом того, що спідня білизна вибрана неправильно, є рубці на плечах. При носінні невідповідного бюстгальтера жінка відчуває, що плечики або бретельки в буквальному сенсі впиваються в тіло.

Бретелі можуть тиснути в тому випадку, якщо вони занадто тонкі, а також тоді, коли одягнена білизна не підходить за фасоном. У першому випадку вина найчастіше лежить на несумлінному виробнику. Порушення технології (використання невідповідних за шириною гумок для виготовлення плічок, занадто короткі бретелі та неправильний крій чашок) практично завжди є головними передумовами того, що ліфчик буде тиснути.

Серед причин, що призводять до надмірного тиску бретелей на плечах, може бути й неправильне носіння бюстгальтера. Навіть за відсутності порушень з боку виробника ліфчик сидить неідеально, коли жінки намагаються максимально високо підняти чашки великого обсягу в невідповідних для цього моделях білизни або купують ліфчики з великим за довжиною розміром паска.

Зсув «кісточок»

Білизна, в якому присутні так звані кісточки, далеко не завжди ідеально сидить на фігурі. Основна причина криється в неправильно підібраному розмірі вставок, призначенням яких є підтримка молочних залоз.

Підбирати завжди потрібно з урахуванням довжини та формату вставок, що підтримують. Оптимальна довжина «кісточки» визначається відповідно до величини чашки. Нехтування цим простим правилом - головна причина того, що ліф буде впиватися під грудьми.

Підскакує пояс

Якщо при примірці виявляється, що пояс ліфчика підіймається до лопаток, то від покупки такої моделі білизни варто відмовитися. Є ймовірність того, що білизна не стане тримати груди належним чином, і при носінні такого ліфчика буде боліти спина.

Пояс бюстгальтера також може підійматися в разі, коли повні та пишні груди жінки намагаються вмістити в бра. Спідня білизна названого типу готується для жінок з невеликими залозами, адже саме такий крій передбачає підйом і надання форми.

Основною причиною того, що пояс бюстгальтера зсувається вгору або провисає, є неправильно підібраний розмір. Важливо пам'ятати, що кожен виробник білизни шиє вироби відповідно до власних лекал, і тому вибирати білизну потрібно з урахуванням даних, представлених виробником.

Дрібні чашки

Якщо олдягти бюстгальтер з дрібними чашечками, то майже зі 100% гарантією можна сказати про те, що груди будуть вискакувати. І необов'язково причиною цього стає використання бра: дуже часто жінки з пишними, але вельми м'якими залозами в надії візуально зменшити груди, купують бюстгальтери з дрібною чашкою. Ефект від такого прийому завжди зворотний очікуванням.

Нехтування особливостями фігури

Білизна для сутулих і зігнутих фігур відрізняється кроєм. Різниця полягає в:

  • відстані між плічками;
  • близькістю розташування чашок;
  • висотою (місцем) пришивання бретелей.

Крім нахилу фігури, при підборі білизни важливо врахувати обсяг залоз. Для пишних грудей потрібно вибирати вироби з широким паском, і навіть звернути увагу на білизну без кісточок. Візуально збільшити та надати красиву форму маленьким грудям дозволить білизна з низькою чашкою і вузьким поясом.

«Правильний» бюстгальтер

Головною гарантією того, що бюстгальтер не буде дискомфортним, є правильний крій з урахуванням всіх особливостей жіночих фігур. Білизна буде сидіти ідеально за умови вміння підбирати його з урахуванням таких ознак, як:

  • розмір чашок;
  • фасон;
  • ширина бретелей;
  • модель.

Підібрати білизну, яка буде підходити за розміром, добре підтримувати груди й відмінно сидіти, можна у фірмовому інтернет-магазині українського бренду Di Helen. Увесь асортимент моделей представлено в каталозі на сайті компанії. При виникненні труднощів або питань при підборі виробів, телефонуйте нашим консультантам за номером телефону +380685271956.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів