Як правильно вибрати картини для дитячої кімнати

13:46 23 листопада 2021 р.

Фото до новини

З самого народження батьки намагаються оточити свою дитину виключно корисними речами. При цьому сила сприйняття дитини безпосередньо залежить від її віку. При облаштуванні кімнати варто спиратися на захоплення малюка та підкреслювати їх дрібницями. Гарним доповненням до інтер'єру стануть картини. А ми розповімо, як вибрати їх для дитячої кімнати.

Тема картини

Дитина росте неймовірними темпами, і навколишнє оточення має змінюватися одночасно з ним. Щоб «йти в ногу з часом», радимо регулярно оновлювати постери та картини на стінах у спальні малюка.

Образи довкола повинні змінюватися, щоб не гальмувати розвиток вашого чада.

Можна виділити кілька вікових категорій, відповідно до яких вибирають картини:

  1. З народження до трьох років. У цей період дитина активно розвивається, але їй потрібні прості форми та забарвлення, які вона розумітиме. Нехай це будуть тварини, іграшки, природа чи інші картини, що розвивають.
  2. Від чотирьох до семи років. У цей час діти втрачають інтерес до всього простого. На перший план виходять супергерої, роботи чи трансформери. У дівчаток це персонажі із власними характерами. Замовте картину з героями улюбленого мультика, дитина буде щасливою.

Tiulstl73miMdE2EzP5kdu43KUJVziMPUa1ZzYYyHdsipWbjG3xJDTHTIv0oFb9ydBR_PSRfTgLwC6px93qbfC_7r-BSI1iAcNcqeQbGg2CywIgWk1Mha60j40SV6qaB0Atbf3TX

У шкільному віці можна поступово привчати дитину до прекрасного, вибираючи прості для розуміння та відомі шедеври образотворчого мистецтва. А головне, слід врахувати думку самого власника кімнати, що подобається і чого тягнеться, що буде цікаво бачити щодня. Хорошим варіантом у шкільному віці стануть стильні картини на полотні.

Розташування картини

Розміщення вибраних картин та постерів на стінах дитячої кімнати може задати ритм всьому приміщенню. Наприклад, картинки можна побудувати в пряму лінію або абстрактно розкидати по стіні. Так дитина зможе пізнавати світ граючи, розглядаючи картини, що сподобалися.

Невеликі репродукції або постери можна встановити на книжкових полицях та підставках для іграшок та книг, поряд із улюбленими творами та фігурками. Так ви зможете зацікавити малюка картиною та розвинути у нього стиль.

Виявивши творчу жилку, можна зробити в кімнаті своєрідне панно із міцних ниток. На них за допомогою прищіпок можна кріпити різні картини, репродукції, фотографії чи інші малюнки.

Цей варіант дуже зручний, тому що постери можна часто міняти.

Як вибрати рамку

Для картини в дитячу кімнату, особливо для маленького малюка, рекомендується робити невеликі рами, позбавлені будь-яких вишукувань. Це прості та зрозумілі обрамлення, які не відволікатимуть маленьку людину від споглядання картини.

У кімнату дівчаток пропонуємо придбати гарні краєвиди чи натюрморти з квітами. Хлопчикам підійде морська тематика чи спортивні сюжети. Для малюків підходять зображення тварин чи улюблених мультиплікаційних героїв. Картини для дитячої повинні мати переважання кольору, який до вподоби дитині.

Компанія Арт Холст пропонує широкий вибір картин на різноманітні тематики. Тут ваша дитина зможе знайти казкових героїв, персонажів мультфільмів або комп'ютерних ігор, вибрати нейтральний природний мотив або репродукції з тваринами. Картини на будь-який смак продаються в інтернет-магазині https://art-holst.com.ua/

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів