Виставка «Багатодітне материнство» мандруватиме Львівщиною

13:30 17 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У п’ятницю, 17 травня,у Львівській ОДА презентували фотопроект «Багатодітне материнство – джерело краси, енергії, любові».

Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «В центрі виставки – особистість жінки та її етнокраса. Готувались до проекту не один день, а сама зйомка відбувалась в Києві».

«Опісля експозиції у Львівській ОДА виставка помандрує районами. Проект організувала громадська організація «Ділові Українські Жінки у Львівській області» за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації», – поінформували також в ОДА.

Керівник ГО «Ділові Українські Жінки» Галина Давидюк зазначила: «Менталітет суспільства не сприяє багатодітному материнству, і це стосується не лише матеріальної складової. Тому цією виставкою ми хотіли привернути увагу до материнства і популяризувати відповідальне планування сім`ї із правильним фундаментом. Цей проект має на меті мотивувати жінок на народження дітей. У планах зробити проект всеукраїнським».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів