Вигідні акції на суші і роли у Львові

14:58 12 серпня 2021 р.

Фото до новини

Зараз відкрито безліч закладів, в яких можна спробувати страви японської кухні. Але доступними цінами та якістю страв можуть похвалитись не всі.

Саме тому стали такими популярними роли у Львові від Суші Мастер. Тут завжди можна скористатись вигідними пропозиціями та замовити смачну та свіжу їжу за вигідними цінами.

Знижка на День народження

В Суші Мастер завжди дбають про те, аби клієнти були щасливими та ситими. Саме тому кожен іменинник може отримати особливу знижку розміром 20 %. Вона діє на всі позиції в меню, окрім тих, що вже представлені за зниженою ціною.

Щоб скористатись такою вигідною пропозицією необхідно повідомити про своє свято оператору під час оформлення замовлення. Потім при отриманні страв потрібно показати документ, який підтвердить дату. Це може бути паспорт, водійське посвідчення або свідоцтво про народження.

Але найголовніше в тому, що використати свою знижку можна за три дні до дати народження, в день свята, або протягом трьох днів після. Просто оберіть найзручніший варіант. Завдяки цьому ви маєте можливість влаштувати свято тоді, коли це буде зручно, та поласувати улюбленими стравами, непогано заощадивши.

Акція «Подарунок за підписку»

Щоб стати учасником акції та обов’язково отримати рол безкоштовно потрібно всього лиш дозволити іноді надсилати клієнту листи на його електронну пошту. В компанії обіцяють, що це не буде спам, а лише приємні несподіванки.

Таким чином можна першим дізнаватись про нові акції та знижки, новинки в меню та отримувати індивідуальні промокоди. Все, що потрібно зробити користувачу: зайти в особистий кабінет, залишити свій e-mail, ім’я та вказати дату народження. Разом з наступним замовленням кожен клієнт закладу гарантовано отримує роли безкоштовно. Але пам’ятайте, що цією акцією можуть скористатись лише нові підписники і в разі зміни e-mail вона не діє.

Інші способи заощадити на замовленні

Мережа закладів японської кухні Суші Мастер завжди старається організувати свою роботу так, щоб клієнтам захотілось звернутись сюди знову. Саме тому акційні пропозиції тут діють регулярно та досить часто оновлюються. Особливо це стосується великих сетів суші та ролів. Це чудове рішення для великої компанії, адже покупка одного набору більш вигідна, ніж замовлення стандартних порцій. До того ж сушисти часто експериментують з поєднанням смаків, тому це ще й прекрасна нагода спробувати нові позиції в меню.

Навіть якщо період дії однієї акції закінчився, незабаром обов’язково з’являються інші вигідні пропозиції. Іноді економія може складати до 50 %. Спеціальні умови часто розповсюджуються на замовлення ланчу, в який входить суп, роли або лапша. Щоб мати можливість завжди стежити за актуальними пропозиціями варто підписатись на розсилку або стежити за оновленнями меню в категорії «акції».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів