Вісім приводів подарувати 101 троянду

17:10 11 жовтня 2021 р.

Фото до новини

Букети троянд - найпопулярніші і найзатребуваніші композиції, які не затримуються надовго на полках в квіткових крамницях і онлайн магазинах.

Розкішними букетами і просто однією-трьома трояндами можна порадувати кохану жінку, маму чи сестру. Але самими особливими вважаються букети з 101 троянди. Подібні композиції вражають своєю масштабністю і неймовірною красою. Купити 101 троянду можна в компанії flowers.ua, спеціалізацією якої є доставка квітів по Україні і всьому світу. Подібний презент стане прекрасним проявом любові і турботи стосовно коханої людини.

Трохи про букети троянд

Вчені з'ясували, що запах троянд впливає на людину так само, як аромат шоколаду. Тобто стимулює вироблення ендорфінів, роблячи всіх нас щасливішими. Також було підраховано, що тільки на 14 лютого в світі продається більше трьох мільйонів троянд. Троянди витончено і чудово виглядають як в невеликих композиціях, так і в масштабних. Подібний презент традиційно символізує любов, прихильність і найщиріші почуття. І чим більше буде букет, тим сильнішою є любов даруючого. Однак, значення має не тільки кількість квіток, але і їх колір. Класичні червоні троянди уособлюють справжню красу, допомагають висловити захоплення, повагу, пристрасть і любов. Білі троянди - традиційно символ чистоти і невинності. А жовті троянди символізують справжню дружбу, радість і веселощі. До речі, за допомогою кольору троянд можна навіть з'ясувати особливості характеру даруючого. Так, букети зі світлими трояндами (білими, рожевими, кремовими) презентують тактовні і скромні чоловіки. У той же час ті, хто вручає букети з різнокольорових троянд, є оптимістами по життю.

Кращі приводи подарувати 101 троянду 

Замовити 101 троянду і букети з категорії VIP flowers.ua/ua/vip можна абсолютно без приводу, як і будь-який інший подарунок. Якихось певних рамок не існує (хіба що такий презент навряд чи буде доречним для шкільної вчительки на 1 вересня), проте подібна розкіш своїм ефектним зовнішнім виглядом здатна підкреслити особливу важливість і знаменність торжества. Отже, букети зі 101 троянди найбільш пасують в якості презента до таких приводів:

  1. Освідчення в коханні. Для багатьох сказати "я тебе кохаю" - це дуже важливий момент у житті. Зробити визнання ще більш яскравим допоможе розкішний і правильно підібраний презент. Наприклад, 101 троянда. Дана композиція продемонструє силу вашої любові і точно допоможе розраховувати на взаємність.

  2. Заручини. Оберемок розкішних троянд тільки підкреслить настільки відповідальне і серйозне чоловіче рішення. Композиція з 101 трояндою допоможе висловити без слів все ті почуття, які повинні бути продемонстровані. Не сумнівайтеся, ваша обраниця точно оцінить такий подарунок.

  3. Подарунок на одруження. У такий святковий день білі або молочні троянди вигідно прикрасять стіл і безсумнівно стануть яскравим акцентом, який притягує до себе погляди.

  4. Побачення. Зверніть увагу на квіти в коробці. Навіть 101 троянда в подібній упаковці буде досить зручним у транспортуванні подарунком, який вразить вашу даму серця наповал.

  5. Подарунок на ювілей. Втім, 101 троянду можна дарувати не тільки на ювілей, але і на кожен день народження. Не сумнівайтеся, це буде дійсно дивовижний і несподіваний подарунок, який запам'ятається на довгі роки. Будь-яких обмежень щодо відтінку пелюсток тут немає.

  6. Презент на Міжнародний жіночий день. 101 троянда зробить перше і найдовгоочікуваніше весняне свято ще теплішим і яскравішим. Дарувати таку композицію можна і коханій дівчині, і мамі, і доньці. Повірте, ваші найближчі та найрідніші жінки будуть у захваті від цього презенту.

  7. Подарунок на день Святого Валентина. Найромантичніше свято в році незмінно асоціюється з трояндами, а, якщо їх в букеті буде 101, це викличе найпозитивніші емоції у адресата. Оберемок троянд продемонструє всю силу вашого кохання.

  8. Подарунок на річницю весілля або відносин. Кохані і рідні люди безсумнівно заслуговують на кращий подарунок. І 101 троянда точно стане відмінним вибором з нагоди такої знаменної події. 

Де купити 101 троянду з адресною доставкою? 

Купити 101 троянду, а також інші квіти на будь-який смак і гаманець можна в інтернет-магазині Flowers.ua. Щоб зробити замовлення, вам навіть не доведеться виходити з власного житла. Досить просто зайти на сайт компанії, вибрати букет, оплатити його будь-яким зручним способом і взяти трубку, коли вам зателефонує менеджер колл-центру. Також можна завантажити безкоштовний додаток Flowers.ua на ваш смартфон, щоб зробити замовлення квітів ще простішим. Додаток має зручний інтерфейс і дозволяє не тільки здійснювати покупки, але і ділитися своїм вибором з друзями в месенджерах, а також стежити за пересуванням кур'єра в режимі онлайн по мапі. Flowers.ua надає 100% гарантію якості на квіткову продукцію. Всі квіти, доставлені адресату, будуть найсвіжішими. Доставка квітів від Flowers.ua - це просто і вигідно.




Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів