В Україні розпочали позбуватися аналогового телебачення

17:15 1 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: detector.media

Минулої ночі концерн радіомовлення, радіозв’язку і телебачення «РТР» вимкнув аналоговий сигнал 13 телеканалів у Києві та 14 – у Кіровоградській області.

Про це повідомив Інтернет-виданню «Детектору медіа» генеральний директор концерну «РРТ» Петро Семерей. Він уточнив, що вимкнено аналоговий сигнал усіх телеканалів, щодо яких прийняті рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення про втрату чинності ліцензій на аналогове мовлення в Києві та Кіровоградській області.

Із частиною телеканалів концерн «РРТ» встиг підписати додаткові угоди, з яких вилучено вимкнені передавачі, від частини телеканалів очікує отримати підписані угоди. Поки що в Києві та Кіровоградській області продовжують роботу аналогові передавачі суспільних телеканалів і регіональних та місцевих мовників, що не мають цифрових ліцензій (уКиєві – «UA: Перший», «2+2», «ПравдаТУТ», «ПлюсПлюс» і «Перший київський» (раніше мав назву «100+»), а в Кіровоградській області: «UA: Перший», «Кіровоград», а також «2+2» у Кропивницькому (на базі ліцензії ТРК «Стимул») і Гайвороні).

Про це повідомили в середу, 1 серпня, в інтернет-виданні «Детектор медіа».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів