В Соборі святого Юра висвятили правлячого єпископа єпархії у Мельбурні

15:25 7 червня 2020 р.

Фото до новини

У Соборі святого Юра сьогодні відбулася Архиєрейська хіротонія отця Миколи Бичка на правлячого єпископа єпархії у Мельбурні.

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

Участь у літургії взяв голова Львівської ОДА Максим Козицький. 

"Сьогодні у Соборі святого Юра відбулася архиєрейська хіротонія нового єпископа УГКЦ. Мав честь бути присутнім на цій величній Літургії, яку очолив Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав (Шевчук). Бажаю Пресвященному Миколі Бичку, правлячому єпископу єпархії Святих апостолів Петра і Павла в Мельбурні довгих років життя та плідної праці в Христовому винограднику для добра української спільноти в Австралії", - наголосив Максим Козицький.

Довідково: 

15 січня 2020 року у Ватикані повідомлено про те, що Папа Франциск призначив новим єпархом єпархії УГКЦ Святих Петра і Павла в Мельбурні преподобного о. Миколу Бичка, ЧНІ, на сьогодні парафіяльного сотрудника на парафії Святого Івана Хрестителя в Ньюарку, США. Водночас було повідомлено про те, що Святіший Отець прийняв зречення з пастирського уряду, подане владикою Петром Стасюком, дотеперішнім єпархом цієї єпархії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів