Упродовж п’ятої «Ночі у Львові» не спали її 13 тисяч відвідувачів (відео)

11:54 18 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: te.biznesoblast.com

Зокрема, в неділю – близько трьох тисяч.


Відео: Ірина Середа

Про це інформує сьогодні, 18 листопада, прес-служба міської ради. Як повідомили їй у відділі промоції міста, п’ятий фестиваль «Ніч у Львові» зібрав понад 13 тисяч відвідувачів більше сотні різноманітних атракцій та екскурсій.

Зокрема, у п’ятницю на фестивальні події завітали більше чотирьох тисяч львів’ян та гостей міста, у суботу – шість тисяч, у неділю – близько трьох тисяч. А в липні – понад 10 тисяч.

Відтак ппрес-служба міської ради нагадує, що відділ промоції міста Львівської міської ради спільно з музеями, театрами, творчими колективами, які працюють у Львові, вже вп’яте організував фестиваль «Ніч у Львові». А вперше проект стартував у грудні 2011 року. 

Натомість п’ятий фестиваль «Ніч у Львові» тривав із 15 до 17 листопада. Причому цього разу багато вистав та екскурсій відбулися вперше.

Зокрема відкрили свої двері для відвідувачів уночі Оперний театр і Палац Потоцьких, у Львівській обласній філармонії відбулася «Ніч у стилі ретро», театр тіней «Див» презентував свою нову програму, а музей скульптури Івана Дзиндри вперше запросив на нічну екскурсію. Відомий львовознавець Ілько Лемко провів цифрову екскурсію з використанням доповненої реальності, не менш цікавими були екскурсії найбільшим банком Західної України «Кредобанк», Личаківським цвинтарем, екскурсії «Чудо-бусом» та багато інших.

«ЩЛ» повідомляв про цей фестиваль у публікаціях «Ніч у Львові» стартувала вогняними виставами», «Під час другої «Ночі у Львові» в його музеях, храмах і театрах побували шість тисяч відвідувачів» і «Львів готовий приймати гостей і вдень, і вночі, – ЗМІ (відео)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів