У центрі Львова заквітчали годинник

17:48 29 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львові розпочали весняну висадку рослин.

Про це повідомили в п’ятницю, 29 березня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Станом на сьогодні у Галицькому районі провели роботи з облаштування квіткового годинника біля площі Митної. Також вже висаджено квіти біля пам’ятника митрополитові Андрею Шептицькому».

Начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Віктор Дубиняк зазначив: «Вже висаджено квіти біля пам’ятника Митрополитові Андрею Шептицькому на площі Юра, а сьогодні підрядна організація ТОВ «Plantpol Україна» висадила квіти на годинник біля площі Митної. У планах також висадка квітів на клумбах на площах Катедральній і Ринок та проспектах Шевченка і Свободи, біля пам’ятників Михайлові Грушевському, Степану Бандері і Адаму Міцкевичу й на території біля цирку»

«Цього року, як і в минулому, Галицька районна адміністрація співпрацюватиме з двома фірмами – «Plantpol Україна» та «Гарденія» – щодо облаштування квіткових клумб перелічених об’єктах. На проведення робіт з облаштування квіткових клумб та квіткових композицій у Галицькому районі передбачено 1,9 млн. гривень», – поінформували також Віктор Дубиняк.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів