У серпні на Львівщині відбудуться десятки фестивалів

15:10 2 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Впродовж серпня на Львівщині відбудеться близько 30 фестивалів».


Про це повідомили в четвер, 2 серпня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «У селі Золотковичі на Мостищині відбудеться «Фестиваль Хліба», а в селищі Бориня Турківському районі – «Свято Хліба». У рамках «Фестивалю Яворівської забавки свято меду і смаколиків» 19 серпня відбудеться в районному Народному домі «Сокіл»; фестиваль «Яворівські забавки».

«Старосамбірський район святкуватиме фестиваль «Стар’ява-фест»» у селі Стар’ява та фестиваль «Карпатія у селі Спас. У селі Стаївка на Сокальщині відбудуться «Європейські дні добросусідства», – поінформували також в облдержадміністрації.

«На Радехівщині впродовж серпня святкуватимуть на різних локаціях – у селах Павлів, Березіка, Стремільче, Яструбичі, Розжалів і Радванці – фестиваль «Моє село-частинка України». ІV обласний фестиваль лемківської культури «Гомін Лемківщини» відбудеться на Пустомитівщині у селі Зимна Вода», – повідомили також в облдержадміністрації.

«У Перемишлянах святкуватимуть районний «Фестиваль дитячого пісенного мистецтва «Барви літа», районний «Фестиваль духовної пісні і Божого слова» та «Фестиваль меду «Медова забава». У селі Хідновичі на Мостищині відбудеться районне «Свято селянського подвір’я. Фестиваль «Березинські фестини» можна буде відвідати у селі Березина у Миколаївському районі», – розповіли також в облдержадміністрації.

«Жовківщина прийматиме гостей на «Фійна-Фесті» у селі Фійна, ІІІ «Фестивалі духовного співу церковних хорів «Україна понад усе» у селі Стара Скварява, «Фестивалі української пісні». Фестиваль «Забір’ я скликає друзів» у селі Забір’я та ХХІІІ Міжнародному фольклорному фестивалі народної творчості «Розточчя-2018» у Жовкві», – поінформували також в облдержадміністрації.

«У селі Підлисся в Золочівському районі відбудеться Літературно-мистецьке свято «Світло Маркіяна», а в Жидачівському районному Народному домі –  IV-традиційний фестиваль народної пісні і танцю «Ой роде наш красний», – повідомили також в облдержадміністрації.

«Присвячений Івану Франку фестиваль, «Франкіана» відбудеться у селі Нагуєвичі в Дрогобицькому районі, а в селі Довге – «Фестиваль патріотичної пісні «Синам України».

«У Буську відбудеться Міжнародний фестиваль «За двором» та Міжнародний фестиваль «Надбужанські медобори», а в Бродівському замку 5 серпня пройде обласний фестиваль «Народні умільці», – розповіли також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів