У п’ятьох львівських церквах відзначають престольний празник

09:30 13 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: touristinfo.lviv.ua

У міськраді запрошують львів’ян до спільної празничної молитви.

У вівторок, 13 грудня, християни східного обряду відзначають празник святого Андрія Первозванного. Відтак, у Львові престольний празник у цей день – одразу в п’ятьох храмах.

Зокрема, львів’ян запрошують до спільної празничної молитви у храм Святого Андрія УГКЦ на площі Соборній, 3, де святкове богослужіння розпочнетьсяу вівторок, 13 грудня, о 10:00. Натомість о 18:00 у театрі Марії Заньковецької розпочнеться урочиста академія, присвячена 25-літтю парафії святого Андрія, а також 400-літтю реформи Василіанського чину святого Йосафата.

У храмах святого апостола Андрія УГКЦ на вулиці Варшавській, 38 та церкві святого апостола Андрія і священномученика Йосафата УГКЦ на вулиці Чечета, 1 святкові богослужіння розпочнуться у вівторок, 13 грудня, об 11.00.  Натомість у храмі святого апостола Андрія Первозванного УАПЦ на вулиці Тракт Глинянський, 136б святкова Літургія розпочалася о 9:00, а в храмі святого апостола Андрія Первозванного УАПЦ на вулиці Шевченка, 66 о 9:30 розпочнеться освячення води, о 10:45 – виставлення мощей святого апостола Андрія Первозванного, а о 11:00 – празнична Літургія.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів