У неділю на Львівщині святкуватимуть День Європи

23:37 5 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: osvitportal.lviv.ua

7 червня о о 15:00 розпочнеться святкова концертна програма в сквері навпроти будівлі облдержадміністрації та обласної ради на вулиці Винниченка.

У неділю, 7 червня, на Львівщині святкуватимуть День Європи. У рамках святкувань відбудеться урочисте підняття прапорів Європейського Союзу, України та Львівської області, тематичний флеш-моб, виступи українських колективів, зокрема, «Театру спорту» Львівського державного університету фізичної культури.

Концертна програма розпочнеться о 15:00 у сквері навпроти будівлі облдержадміністрації та обласної ради на вулиці Винниченка. На завершення першої частини програми о 17:00 розпочнеться брифінг для представників ЗМІ за участю голови облдержадміністрації Олега Синютки, голови обласної ради Петра Колодія та голови Представництва ЄС в Україні Яна Томбінського.

О 17:55 у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться відкриття другої частини святкувань та перегляд балету «Корсар», присвяченого Дню Європи. Про це повідомили сьогодні, 5 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів