У московському торговому центрі – «теракт»: заспівали українську колядку (відео)

12:14 8 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Інтернет-портал «Преса України»

Російські ЗМІ назвали «терористами» й «правосєками» співаків духовної семінарії, які влаштували флешмоб у московському торговому центрі.


Відео: «Типичный Киев»

Інтернет-портал «Преса України» інформує сьогодні, 8 січня, в повідомленні «В московському торговому центрі «терористи» заспівали українську колядку»

«В одному з торгових центрів Москви співаки духовної семінарії влаштували флешмоб, заспівавши українську колядку «Добрий вечір тобі, пане господарю!». Відвідувачі закладу цілком привітно відреагували на таку акцію, а от російські ЗМІ уже встигли обізвати хлопців «терористами», «правосєками» і підозрюють їх у намірі вчинити теракт. 

Один з очевидців пише у соціальній мережі: «Стоїмо на другому поверсі біля ескалатора розглядаємо всякі шняги на лотку. І тут піднімається хлопець на ескалаторі і як заспіває «Ой радуйся земле! Син Божий народився! Українською. А за ним слідом другий, тут з кафе ще вийшли, потім ще з усіх боків хлопці підтяглися. І так класно співали».

Також він додає, що «хоч відвідувачі ТРЦ відреагували на пісню спокійно, то в російських ЗМІ обізвали хлопців, які співали, терористами і провосєками, які готували теракт».  «Яким був той «теракт», дивіться самі!», – додає користувач».

Про це повідомив у четвер інтернет-портал «Преса України»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів