У Львові збиратимуть на концерті гроші на слуховий апарат

11:00 5 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У вівторок, 5 листопада, о 19:00 у внутрішньому дворику «Львівської копальні кави» розпочнеться камерний концерт «Їжак почує».

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «Концерт класичної музики влаштують, щоби підсумувати кампанію зі збору коштів на слуховий апарат для студента другого курсу Українського католицького університету з порушеннями слуху з Донецька з порушеннями слуху Олега Резанова».

«Олег полюбляє класичну музику, проте слуховий апарат, яким він користувався раніше, спотворював звуки. Тепер, коли Олег придбав новий апарат з допомогою благодійників, спеціально для нього та його друзів «Авіація Галичини», Холдинг емоцій «!FEST» і Львівська національна філармонія організують концерт струнного квартету», – поінформували також у міськраді.

«Олег Резанов чує лише на одне вухо, а спілкуватись голосом може лише з допомогою апарата. Зараз він навчається на другому курсі УКУ, спеціальність – історія. Це вже третя спроба здобути освіту, попередні були невдалими, через порушення слуху», – розповіли також у міськраді.

«Студенти УКУ ініціювали кампанію зі збору коштів на новий слуховий апарат. Гроші зібрали за чотири місяці. До кампанії долучилося багато небайдужих людей.

«Авіація Галичини» розробила спеціальний дизайн благодійних футболок «Їжак почує», а 100 гривень з кожної футболки віддали в поміч цій добрій справі. Продали 249 футболок і передали Олегові 24900 гривень», – повідомили також у міськраді.

«Організатори камерного концерту «Їжак почує» запрошують: «Уся ця історія про добре діло, про молодь України, яка об'єднується в УКУ, і про бажання здобути освіту, і про інклюзивність. Одягай футболку з «їжаком» та приходь на концерт струнного квартету».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів