У Львові запрацювала «Фабрика святого Миколая»

13:34 11 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: day.kiev.ua

700 волонтерів допомагатимуть їй упродовж тижня в Палаці мистецтв на вулиці Коперніка, 17 рознести подарунки для потребуючих дітей.

«Святий Миколай – це дух щастя, який приходить із безкорисливих дарунків тим, кого ми любимо, про кого піклуємося і, що дуже важливо, хто їх потребує, – говорять організатори акції. – Для того, щоби цей дух прийшов у День святого Миколая до кожної потребуючої дитини, волонтери працюватимуть дуже старанно, адже до найочікуванішого дитячого зимового свята залишилися лічені дні, і від усіх нас залежить, чи віра у диво та добро не згасне у серцях дітей». 

Також організатори запрошують усіх людей доброї волі відвідати «Фабрику святого Миколая» й долучитися до акції «Миколай про тебе не забуде» – на фабриці радо приймуть іграшки, солодощі, канцелярські вироби та дитячі книжки.

Нагадаємо, що проект «Миколай про тебе не забуде» – щорічна від 2001 року доброчинна акція, започаткована у місті Лева молодіжною громадською організацією «Академія української молоді», мета якої – допомогти дітям та молоді відкрити в собі та проявити чутливість, самопосвяту, жертовність і безкорисливість. Організатори розповідають, що минулого року їм вдалося рознести подарунки для 3000 потребуючих дітей Львова, а участь в акції взяли понад сім із половиною сотень старшокласників та студентів.

Як інформує сьогодні, 11 грудня, «День», про все це повідомили його кореспонденту в прес-службі Львівської міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів