У Львові запланували дитячу прощу

14:30 27 травня 2019 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: portal.lviv.ua

У Львові організують з нагоди Дня захисту дітей проща до Свято-Іванівської лаври студійського уставу УГКЦ.

Про це повідомили в понеділок, 27 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Традиційно у всесвітній День захисту дітей відбувається проща дітей із парохіяльних катехитичних шкіл Львівській Архиєпархії УГКЦ до чудотворних та визначних місць. Цьогоріч, 3 червня, паломництво відбудеться до Свято-Іванівської лаври студійського уставу УГКЦ у Музеї народної архітектури та побуту на вулиці Чернеча гора, 1».

«Прощу присвятять до Року родини та 150-ліття з дня народження Блаженного Климентія Шептицького. Очікують орієнтовно 900 учасників», – поінформували також у міськраді.

«Програма прощі: о 10:30 – з’їзд учасників прощі до Шевченківського гаю, об 11:00 – формування колони та піша хода до храму святого Івана Хрестителя, об 11:30 – молебень до Христа Чоловіколюбця, чин благословення дітей, з 12:15 до 13:15 – перекус, з 13:15 – спілкування на інформативному й спортивному майданчиках, гаївки, з 14:45 – молитва дітей за Україну, о 15:00 – завершення прощі, подячне слово, благословення дітей на добру дорогу», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів