У Львові вже встановлено понад 500 велостійок

22:49 29 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lvivpost.net

В усякому разі, в цьому запевнив у вівторок радник міського голови Львова з питань велоінфраструктури Олег Шмід.

Як повідомила сьогодні, 29 липня, «Щоденному Львову» прес-служба ЛМР, у нашому місті вже встановлено понад 500 велостійок. У повідомленні також сказано:

«Біля всіх районних адміністрацій уже встановлено велостійки. Окрім того, у Личакійвському та Сихівському районі такі паркомісця для велосипедів будуть встановлені біля всіх державних установ та адміністративних будівель до початку вересня.

У Шевченківському та Франківському районах велостійки уже встановлені поблизу ЛКП. До того ж, адміністрація Франківського району скерувала листи з проханням встановити такі парковки біля усіх великих супермаркетів та підприємств.

За словами радника міського голови Львова з питань велоінфраструктури Олега Шміда, сьогодні дуже зросла підприємницька ініціатива.  «Підприємці, власники ресторанів та інших установ добровільно встановлюють такі велопарковки. Це сприяє розвитку інфраструктури міста. Станом на сьогодні у Львові встановлено понад 500 велостійок», - розповів Олег Шмід. 

Нагадаємо, що у всіх районах міста також продовжується встановлення лавочок та стовпчиків, які не дозволяють паркувати автомобілі, за зверненнями мешканців».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів