У Львові визначилися лауреати літературного конкурсу

10:00 19 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: zolotapektoral.te.ua

У Львівській письменницькій організації відбулося фінальне засідання журі четвертого Всеукраїнського літературного конкурсу патріотичної поезії імені Катерини Мандрик-Куйбіди.

Про це повідомили в прес-службі Львівської облради, де також розповіли: «Журі в складі дев’яти осіб визначилося з іменами переможців. До фінальної частини літературної борні ввійшли книги авторів, яких маємо за обов’язок назвати, тим паче, що лауреатам та фіналістам конкурсу буде запропонована участь у виданні «Антології патріотичної поезії, упорядкованої за результатами цьогорічного змагання, а це: «Сльоза-живиця» (вибране та нові вірші) Ольги Яворської зі Львівщини, «Ключі до вічності» Юрія Хмелевського з Вінниччини, «Туга за єдинорогом» Ірини Вовк зі Львова, «Війна без приводу війни» Надії Дичкиз Івано-Франківщини, «Рахманне роздолля» Василя Погорецького з Тернопільщини, «Некстмодернізм постМАЙДАНівського паралельноАТОвськогоперіоду» Миколи Істина з Івано-Франківська, «Порив і подив» Марії Людкевич зі Львова, «Огневерги арканів родинних» Миколи Савчука із Хмельниччини та «Постання в повстанні» Назара Данчишина зі Львова».

«Лауреатом першої премії стала Ольга Яворська, другу премію отримає Юрій Хмелевський, третя відзнака – в Ірини Вовк. Заохочувальний диплом «Молода надія» і премію в одну тисячу гривень отримає Назар Данчишин. Церемонія вручення нагород розпочнеться 29 травня, у середу о 16:00 в концерт-залі Львівського палацу мистецтв на вулиці Коперника», – поінформували також в облраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів