У Львові визначили межі скверу

17:15 11 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/igor.zinkevych

Депутати міської ради визначили межі майбутнього скверу на вулицях Варшавській і Сосновій.

Про це повідомив у понеділок, 11 березня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» депутат ЛМР і голова виконкому Го «Варта 1» Ігор Зінкевич, який також написав: «Вітаю жителів району, які змогли відстояти свій благоустрій!».

Натомість у прес-службі Львівської міськради поінформували: «Земельну ділянку на розі вулиць Варшавської й Соснової площею 0,2948 га передадуть Шевченківській районній адміністрації для збереження та використання там скверу. Відповідну ухвалу про затвердження проекту землеустрою щодо відведення ділянки та надання її у постійне користування місту прийняли сьогодні, 11 березня, під час засідання сесії Львівської міськради».

«При цьому, як йдеться в ухвалі, зміна цільового використання землі та ландшафту заборонена. Окрім того, Шевченківська районна адміністрація повинна здійснити держреєстрацію речового права на земельну ділянку, а також забезпечити цілодобовий доступ до ділянки для ремонту, обслуговування або ж будівництва інженерних мереж», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів