У Львові вимостили бруківкою вулицю Римлянина

17:15 31 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Директор «Інституту просторового розвитку» Олег Шмід розповів про те, як змінилася вулиця Римлянина після ремонту.

Про це повідомили в четвер, 31 січня, в прес-службі Львівської міськради. Зокрема, Олег Шмід зазначив: «Знак про пішохідну зону на цій вулиці стояв досить давно. Його там розмістила комісія з безпеки дорожнього руху на прохання мешканців. Але вулиця зручною для пішоходів після встановлення знаку так і не стала. Для пішоходів там місця практично не залишалося. Відтак, разом із Личаківською адміністрацією «Інститут просторового розвитку» вирішив переробити цю вулицю і розробив її проект».

Директор «Інституту просторового розвитку» розповів також: «Важливо було зберегти цю вулицю як єдиний ансамбль з площею Митною, адже це досить гарна площа, теж успішний проект. І нам було важливо, щоб це все було одним ансамблем, тому у своєму проекті ми продовжили проектні задуми площі Митної».
Олег Шмід повідомив також: «Дуже було важливо надавати велику увагу деталям на цій вулиці. Бо дуже часто в нас просто пропускають такі речі, як височина кущів, вуличні меблі, височина дерев. Фактично вулиця потребувала озеленення, відтак, ми залишили одне старе дерево і посадили багато молодих дерев».

Директор «Інституту просторового розвитку» зазначив також: «Отож, на вулиці Римлянина ми замінили асфальт на бруківку, це дуже добре для пішохідних вулиць. Там є зона для транзитного проходу пішоходів, вона викладена великою плиткою. Для того, щоб запобігти хаотичному паркуванню, було пораховано скільки місць вміщає ця вулиця і скільки місць там потребують самі мешканці, відтак ми зробили 14 паркувальних місць. Окрім того, було зроблено чимало інженерно-технічних речей. Ми приєднали усі ринви до дощової каналізації, встановили нові ліхтарі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів