Близько трьох тисяч львів'ян вшанували пам’ять Кузьми Скрябіна, якого поховають у середу (відео, оновлено)

23:15 2 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Продюсер Володимир Бебешко повідомив у понеділок, що похорон лідера гурту «Скрябін» відбудеться в середу, 4 лютого.


Відео: tvzikua

 «У Львові близько 3 тисяч жителів зібралися ввечері 2 лютого на центральній площі міста перед пам'ятником Тарасові Шевченку, щоб вшанувати пам'ять українського співака, лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка, який загинув під час ДТП у Дніпропетровській області», – передає сьогодні, 2 лютого,кореспондент інформаційної агенції «РБК-Україна», конкретизуючи при цьому:

«На постаменті перед пам'ятником люди виклали із запалених свічок слово «Кузьма» і тихо наспівували пісні групи. Зазначимо, що за бажанням батьків і дружини Андрія його поховають на Брюховицькому цвинтарі (селище міського типу біля Львова) в сімейному склепі Кузьменко. Про це написав на своїй сторінці в «Facebook» журналіст «Львівської хвилі» Андрій Великий».

Натомість друг загиблого – продюсер Володимир Бебешко – розповів «Телевізійній службі новин» каналу «1+1», що похорон співака Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка) відбудеться в середу, 4 лютого. В повідомленні також зазначено:

«Попередньо планують поховання на цвинтарі у Брюховичах, але остаточно рідні музиканта ще не визначились. Можливо, оберуть інше місце.

А сьогодні на центральні площі українських міст виходять шанувальники Кузьми – приносять квіти, свічки та лампадки, співають пісня гурту. У Львові близько тисячі прихильників заспівали «Старі фотографії», з цією ж піснею відбувається прощання з лідером «Скрябіна» у Києві».

Про це повідомили в понеділок на сайті «Телевізійної служби новин» каналу «1+1».

Як інформував «ЩЛ», у ДТП на Дніпропетровщині загинув співак Кузьма Скрябін зі Самбора на Львівщині.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів