У Львові вперше пройде обласний форум сім’ї

14:45 11 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: news.ugcc.ua

У четвер, 13 вересня, у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбудеться перший обласний форум «Українська сім'я: виклики і завдання».

Про це повідомили у вівторок, 11 вересня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації. Директор її департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Наталія Кузяк розповіла сьогодні під час брифінгу: «В час російсько-української війни наші українські сім’ї стикнулись з певними викликами та внутрішніми перешкодами, про які не знали і не розуміли. Ми запросили на форум представників релігійних спільнот, влади, молодь, поважні сім’ї, які зможуть поділитись життєвими настановами. Наша країна починається з кожного з нас, з того, як батьки виховують дітей, які засади закладають їм. Українські сім'ї є платформою для нашої державності та нації, і це актуальна тема у всіх сферах нашого життя. Ми повинні діяти превентивними методами, щоб сім’я була самодостатньою, гарною рушійною силою для розвитку нашої країни».

«У програмі форуму – доповіді провідних спеціалістів та дискусії у тематичних секціях. Основні теми дискусій законодавчі ініціативи щодо сімейної політики, виклики та завдання перед сучасною молодю, жіноче лідерство в контексті розвитку інституту сім’ї, сексуальна освіта в школах, потенціал релігійних організацій у розбудові інституту сім’ї, досвід громадських організацій підтримки сімей в умовах військового конфлікту, зокрема, сімей переселенців зі Сходу та Криму та інше», – поінформували також у прес-службі Львівської ОДА.

Подробиці – на її сайті.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів