У Львові водитимуть козу

10:05 14 січня 2020 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: dyvys.info

У вівторок, 14 січня, о 17:00 біля фонтану на площі Криничній у Львові розпочнеться свято «На Підзамче коза та коляда відродилася».

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли, що у святкуванні візьмуть участь колективи будинків дитячої та юнацької творчості Шевченківського та Залізничного районів міста, учні ліцею імені Данила Галицького №57 та СЗШ №20, які покажуть шкільні вертепи, танці та театральні дійства, а хор «Золоті літа» колядуватиме з усіма присутніми та запрошеними гостями. Студенти професійно-технічних навчальних закладів на території району Підзамч  під час свята представлять свої художні вироби, які репрезентують Різдво Христове та січневі торжества у Львові.

До участі в заходах запрошено керівництво міста та області, священнослужителів та громаду Львова, туристів та гостей міста. Одним з організаторів дійства виступила Львівська міська рада, яка вважає Підзамче важливим історичним центром міста та з 2012 року разом із «Інститутом Розвитку Міст» (Краків) розвиває цей район в рамках «Програми ревіталізації Львів-Підзамче 2012-2025».

Як інформував «Щоденний Львів», 19 січня, на свято Богоявлення, на площі Ринок традиційно відбудеться щорічний чин освячення води за участю духівників усіх християнських конфесій міста.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів