У Львові влаштували свято «Під твоїм Покровом»

12:12 11 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій запрошує на свято «Під твоїм покровом» з нагоди Дня захисника України.

Про це повідомили в п’ятницю у Львівській міськраді, де також розповіли: «Свято «Під твоїм покровом» триватиме сьогодні, 11 жовтня, в центрі надання послуг учасникам бойових дій на вулиці Пекарській, 41 у форматі Дня відкритих дверей з 10.00 до 15.00».

«У програмі свята – зустріч зі звільненим з російського полону моряком Андрієм Оприском, який продемонстрував Україні та всьому світові приклад мужності, витримки та вірності військовій присязі та Батьківщині, фотовиставка, присвячена Дню захисника України (світлини демонструють життя та побут українських воїнів у зоні бойових дій з 2014 року до сьогоднішнього дня, адже війна триває), спілкування зі школярами м. Львова, створення привітальних листівок, ангелів-оберегів, уроки військово-патріотичного виховання від учасників бойових дій, тематична фотозона, частування, кава й чай та приємне спілкування, висвітлення роботи Центру надання послуг учасникам бойових дій», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів