У Львові відзначатимуть День Китаю

09:45 9 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

У понеділок, 9 вересня, у Львові проведуть День Китаю, який відвідає надзвичайний і повноважний посол КНР в Україні Ду Вей.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «У межах Дня Китаю  будуть відбуватися заходи, присвячені 70-річчю з дня створення Китайської Народної Республіки. День Китаю проведуть за спільної участі посольства КНР в Україні, Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської ради».

«У День Китаю у Львові відбудеться фотовиставка, присвячену 70-й річниці з дня створення Китайської Народної Республіки, бізнес-форум для представників Китаю «Управління бізнесу в Україні: Юридичні та податкові аспекти» та гала-концерт у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької. На бізнес-форумі «Управління бізнесу в Україні: Юридичні та податкові аспекти» будуть представники різних українських і китайських компаній та представники влад обох країн», – поінформували також у міськраді.

«Фотовиставка досягнень 70-ти років від утворення Китайської Народної Республіки в Україні та «День Китаю у Львові» відбудеться у Палаці Потоцьких. Фотовиставка поділена на три блоки – «історичні дати», «досягнуті завдяки розвитку успіхи» та «співробітництво заради спільного виграшу». Більше, ніж 130 живих та яскравих фотографій продемонструють історичні події та великі досягнення 70-річного періоду від утворення Нового Китаю, проілюструють значні успіхи спільної співпраці Китаю з усім світом. Відвідувачі зможуть повною мірою ознайомитися з величним поступом, ходом розвитку та внутрішньою логікою політики реформ та відкритості, краще зрозуміти ті докорінні зміни у Китаї та їхній вплив на світ, що мають місце після початку реалізації політики реформ та відкритості», – розповіли також у міськраді.

«Під час гала-концерту у Львівській опері виступлять симфонічний оркестр оперної студії Львівської національної музичної академії імені Миколи Лисенка (головний диригент – Юрій Бервецький), камерний оркестр «Академія» Львівської національної музичної академії імені Миколи Лисенка (диригент – Народний артист України Ігор Пилатюк) та творчий ансамбль китайських студентів в Україні. У програмі концерту – романс «Я люблю тебе, Китай!» та романс «Я і моя Батьківщина», народні пісні Китаю «Ніч у степу» та «Дарую тобі» у виконанні Вей Цзіньдуна – відомого тенора, артиста найвищої категорії державного рівня Китаю, й «На коні» та «Гребінь гори Маньдеерва» – виконавиця Мен Ґень, монгольські народні пісні – «Велика рівнина Хулун-Буіра» та «Монголи» у виконанні Менхеуліцзі, романс Оксани «Місяцю ясний» з опери «Запорожець за Дунаєм» Семена Гулака-Артемовського та Арію Чіо-Чіо-сан «Un bel di, vedremo» з опери «Мадам Баттерфляй» Пуччіні у виконанні представниці національної меншини Китаю «сібо» й «Карпатська рапсодія» Мирослава Скорика для скрипки з оркестром у виконанні Камерного оркестру «Академія» Львівської національної музичної академії імені Миколи Лисенка», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів