У Львові відкриють виставку «Створення вільної людини»

18:00 30 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/galleryLNAM

У четвер, 31 січня, о 15.00 у галереї Львівської національної академії мистецтв відкриють експериментальний виставковий проект молодого художника Руслана Лучка «Створення вільної людини».

Про це повідомили в середу, 30 січня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «В експозиції будуть представлені інсталяція, відео-арт, художнє скло та живопис. Руслан Лучко в своєму проекті розкриває такі теми як проблема залежності людини, усвідомлення впливу оточення на власні вчинки, питання вибору. Виставка триватиме до 15 лютого 2019 року».

Руслан Лучко зазначив: «Створення вільної людини» — це певне дослідження, спроба позбавити суб’єкта очей, вух, відсторонити від будь-якого зовнішнього впливу, трансформувати в самодостатню органічну субстанцію, яка буде один на один зі своїм власним «я». Але на скільки вона стане вільною тоді?».

«Руслан Лучко – студент кафедри художнього скла Львівської національної академії мистецтв, лауреат другої премії професора Андрія Бокотея 2018 року, входить в 20 кращих художників за версією Анатолія Криволапа за 2016 рік, лауреат премії Ротарі клубів. Від початку навчання Руслан Лучко активно працював над своїм творчим доробком, їздив на навчання по обміну в Польщу, де активно займався художнім склом і представив першу персональну виставку. Окрім художнього скла та живопису, Руслан Лучко експериментує в напрямках актуальних художніх практик, таких як інсталяції, відео-арт, перформанс та «3D»-моделювання», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів