У Львові відбудуться фестивалі піаністів, співаків та інструменталістів

16:38 5 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: fest-portal.com

9 та 10 березня у Львові пройдуть V Відкритий конкурс піаністів «Віртуозні Самоцвіти» і VII Всеукраїнський фестиваль-конкурс хорового співу та інструментальної музики «Галицькі Самоцвіти».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Громадська організація «Арт центр «Антре» в рамках своєї фестивальної програми 9-10 березня запрошує львів'ян та гостей міста відвідати V Відкритий конкурс піаністів «Віртуозні Самоцвіти» та VII Всеукраїнський фестиваль-конкурс хорового співу та інструментальної музики «Галицькі Самоцвіти». В програмі фестивалю-конкурсу – українські дитячі, юнацькі та дорослі творчі колективи, а також індивідуальні виконавці. Це представники дитячих шкіл мистецтв, дитячих хореографічних шкіл та студій, середніх загальноосвітніх шкіл, середніх професійних, середньо-спеціалізованих та середньо-технічних навчальних закладів, закладів культури і дозвілля».

V Відкритий конкурсу піаністів «Віртуозні Самоцвіти» триватиме в Будинку органної та камерної музики та Львівській національній філармонії, а VII Всеукраїнський фестиваль-конкурсу хорового співу та інструментальної музики «Галицькі Самоцвіти» – в Міському палаці культури імені Гната Хоткевича. Гала-концерт лауреатів обох фестивалів відбудеться 10 березня з 12.00 до 14.00 у Міському палаці культури імені Гната Хоткевича. Вхід на усі події – вільний.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів