У Львові – «Сніданок довіри» просто неба

09:15 12 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: we.org.ua

У неділю, 12 серпня, артисти, власники закладів, активісти, музиканти, журналісти, просто містяни зійдуться за одним довгим столом з домашніми стравами і кавою, які принесуть із собою для спільної трапези.

У прес-службі Львівської міськради запевнили: «Літні недільні ранки – прекрасний час для початку нових традицій. Снідати разом у середмісті, ділитися домашніми стравами і кавою, ділити неділю у спільному товаристві – ось що пропонують організатори «Бієнале Довіри» в неділю, 12 серпня, від 10.00 до 13.00 на вулицю Вірменську (верхня частина – від вулиці Друкарської до «Дзиги»). Артисти, власники закладів, активісти, музиканти, журналісти, просто містяни зійдуться за одним довгим столом з домашніми стравами і кавою, які принесуть із собою для спільної трапези».

Учасник оргкомітету «Бієнале Довіри» Олег Мацех розповів: «Тут ми маємо відчути, що у Львові є спільнота не лише у соцмережах. Тут ми можемо обмінюватися цікавими ідеями, проектами і навіть домашніми рецептами з тими, хто живе поруч, і хоче зробити щось добре. Будемо разом снідати, говорити, жартувати, слухати музику, знайомитися. Станемо сусідами, які винесли у подвір’я великий стіл, і за неспішною трапезою обговорюють міське життя».

Подробиці – на сайті ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів