У Львові відбудеться міжнародний фестиваль «Воїни епох»

18:00 3 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/events/252908315309899

Міжнародний фестиваль «Воїни епох» триватиме 3-4 серпня з 11.00 до 18.00 у Музеї народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького на вулиці Чернеча гора, 1.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради. Натомість на сторінці фестивалю в інтернет-мережі «Facebook» розповіли: «Ваша дитина –невгамовний шукач пригод? Ви сумуєте за часами, коли з друзями ганяли в козаків-розбійників? Хтось уявляв себе героєм в латах з історичних або фантазійних романів, а комусь була більш до вподоби елегантність лучників. Тепер, ви маєте змогу відчути влучність стріли чи міць меча у ваших власних руках! Ви хочете захопливо провести час з родиною на свіжому повітрі в самому серці Львова? Тоді, приходьте до Шевченківського гаю 4 та 5 серпня!».

Організатори фестивалю також запевнили: «Вас та ваших дітей захопить вир шалено активних ігор та змагань. Спортсмени з середньовічного бою продемонструють як кується перемога у видовищних поєдинках. Якщо номінація «щит-меч» вважається поєдинком «джентльменів», де вогонь суперництва запалює іскра висічена мечем з шолома суперника, то масові поєдинки вражають своєю динамічністю та зухвалим насиллям. На дітей чекають безкоштовні локації – арчер-таґ, спортивний меч, стрільба з луку. Змагання з середньовічного бою будуть проводитись в номінаціях «Масові бугурти», « Щит та меч» і «5 на 5».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів