У Львові відбудеться міжнародний фестиваль фольклору

09:30 23 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

23-26 серпня у Львові відбудеться міжнародний фестиваль фольклору «Етновир».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Щорічно міжнародний фестиваль фольклору «Етновир» вирує яскравими барвами і стає головною подією святкування Дня Незалежності України у Львові. Впродовжфестивалю відбуватимуться колоритні виступи колективів з різних країн світу, марш-паради учасників центральною частиною міста, покази національних костюмів та конкурси оркестрів.  Цьогорічними учасниками фестивалю є колективи з Індонезії, Хорватії, Італії, Словаччини, Латвії та України».

«23 серпня о 18.30, «Етновир» стартує марш-парадом усіх учасників центральними вулицями міста. Його маршрут: площа Музейна – вулиця Руська – площа Ринок). О 19.00 відбудеться урочисте відкриття фестивалю на головній сцені свята. З 19.00 до 22.00 – виступи учасників фестивалю», – поінформували також у міськраді.

«24 серпня о 15.00 на фестивальній сцені на площі Музейній відбудеться «Етнофешн» – показ народних вбрань. Представники країн-учасниць фестивалю демонструють свої народні костюми, взуття, аксесуари», – розповіли також у міськраді.

«Упродовж фестивалю на сцені площі Музейної відбуватиметься конкурс оркестрів, де представники колективів-учасників продемонструють національні музичні інструменти та позмагаються у вмінні на них грати. Цього року «Етновир» зустрічає гостей і в Парку культури імені Богдана Хмельницького, де працюватиме намет зі святковими активностями, відбуватимуться виступи колективів-учасників та пануватиме атмосфера міжнародного фольклорного фестивалю «Етновир». Завершиться фестиваль 26 серпня о 21.50 традиційним спільним виконанням гуцульського танцю Аркан, який виконають усі колективи на сцені на площі Ринок», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів