У Львові відбудеться концерт-реквієм

09:45 21 січня 2019 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: podrobnosti.ua

У понеділок, 21 січня, о 10:00 у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького розпочнеться концерт-реквієм, присвячений українським «кіборгам» – оборонцям Донецького аеропорту.

Про це повідомили в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Участь у концерт-реквіємі візьме зведений оркестр, до складу якого увійдуть музиканти військових оркестрів Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, 80-ї окремої десантно-штурмової бригади та Національної гвардії України. Всього – близько 80 музикантів. Диригуватиме зведеним музичним колективом начальник військового оркестру Національної академії сухопутних військ – підполковник Богдан Катриняк».

«Концерт відбудеться в межах всеукраїнської акції, мета якої – на загальнонаціональному рівні вшанувати подвиг українських воїнів, котрі чотири роки тому впродовж 242 днів самовіддано та мужньо боронили від російських загарбників Міжнародний аеропорт «Донецьк» імені Сергія Прокоф’єва. Виступи зведених військових оркестрів відбудуться у Міжнародних аеропортах «Бориспіль», «Дніпропетровськ», «Запоріжжя», «Івано-Франківськ», «Одеса» та «Харків», а також у популярних торгівельно-розважальних центрах Чернігова та Вінниці», – поінформували також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів