У Львові урочисто відзначатимуть День захисника України

09:30 14 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львові підготували з нагоди Дня захисника України масштабні заходи.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «14 жовтня Україна відзначатиме День захисника. З цієї нагоди, а також до свята Покрови Пресвятої Богородиці, в управлінні соціального захисту Львівської міської ради та підпорядкованих бюджетних установах підготували низку атракцій та заходів».

Заступниця міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна зазначила: «Найбільш масштабний захід «Під твоїм покровом» підготували у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій. Відбудеться він сьогодні у форматі Дня відкритих дверей у приміщенні Центру на вулиці Пекарська, 41».

«Програма передбачає тематичну фотовиставку присвячену Дню захисника України зі світлинами, які демонструють життя та побут українських воїнів у зоні бойових дій,  зустріч зі звільненим з російського полону моряком Андрієм Оприском, а також спілкування із львівськими школярами. У планах – ще й створення привітальних листівок, ангелів-оберегів й уроки військово-патріотичного виховання від учасників бойових дій», – поінформувала також Галина Слічна.

«Крім того, фахівці Центру організували на базі відпочинку «Бухта Вікінгів» для сімей загиблих учасників бойових дій захід у рамках проекту «Іпотерапія. Досвід роду», який передбачає проведення групи взаємопідтримки для батьків загиблих Героїв із застосуванням методу іпотерапії та верхової їзди. А ще буде частування, кава, чай, солодощі та приємне спілкування в колі однодумців», – розповіли також у міськраді.

«Передбачили святкові заходи з нагоди свята і у Львівському міському територіальному центрі соціального обслуговування. Зокрема, люди поважного віку з концертною програмою та гостинцями відвідають військово-медичний клінічний центр Західного регіону на вулиці Личаківській, 26. А в центрі денного дозвілля при храмі Покрови Пресвятої Богородиці відбудеться святковий захід «Будь здорова Козацька Покрово!». Розпочнеться він із Божественної Літургії, опісля якої відбудеться святковий концерт за участі бандуриста Остапа Стахіва та хору міського терцентру «Львівська дефіляда». Родзинка заходу – читання літніми підопічними терцентру власної поезії», – повідомили також у міськраді.

«Ще одну акцію – «Свято мужності і відваги» – фахівці терцентру проведуть у центрі денного дозвілля при дитячій бібліотеці на вулиці Окуневського, 3. У Львівському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбудеться кілька майстер-класів для дітей воїнів АТО – вони виготовлятимуть святкові листівки. А ще для дітей у Центрі соціальних служб з нагоди Дня захисника України запланували похід у дитячо-розважальний центр «Веселка» та перегляд кінофільму «Захар Беркут», – поінформували також у міськраді та опублікували «Перелік заходів управління соціального захисту ЛМР та підпорядкованих бюджетних установ з нагоди Дня захисника України та свята Покрови Пресвятої Богородиці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів