У Львові урочисто розпочали відзначати Дні Європи

10:15 22 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Відзначення Днів Європи розпочалося в середу, 22 травня, у Львові урочистим підняттям прапорів України та Європейського Союзу перед будівлею Львівської облдержадміністрації.

Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації. Перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський наголосив під час урочистостей: «Вчергове ми підіймають тут прапори України та Європейського Союзу і долучємось до великої європейської родини. Цього року особливо приємно відзначати Дні Європи, адже ми законодавчо закріпили наш європейський вектор розвитку. Єдність українського народу і європейських країн надзвичайно важливі для кожного, адже всі розуміють, що агресор не зупиниться. Тому спільними зусиллями ми повинні розбудову єдину сильну Європу. Україна і Європа завжди були і будуть разом. Нехай європейські цінності будуть з кожним із нас».

«Опісля відбудеться засідання Генеральних секретарів парламентських адміністрацій країн Східного партнерства. Запланована робота інформаційної стійки у ТЦ «King Cross Leopolis», де мешканців Львівщини та гостей області вітатимуть з Днем Європи. Відбудеться флешмоб «Разом – сильніші», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів