У Львові уклали нову угоду про демонтаж стели «Монументу Слави»

09:10 23 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Галицька районна адміністрація уклала угоду з підприємцем Романом Хомою про демонтаж аварійної стели «Монументу Слави».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради. Голова Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля уточнив: «Ми як замовник проведення робіт з демонтажу аварійної стели «Монументу Слави», тричі оголошувався тендер на проведення робіт з демонтажу, та ніхто не подавався. Відповідно, після цього вступила в дію пряма процедура підписання угоди з виконавцем робіт. Було укладено угоду з компанією «Альтера». Після детального вивчення об’єму і складності робіт, вона написала листа в Галицьку районну адміністрацію з повідомленням, що просить розірвати договір на роботи у зв'яку із виходом з ладу основних засобів, які необхідні для виконання цих робіт.

Андрій Зозуля розповів також: «Тому ми підписали нову угоду з Романом Хомою на проведення цих робіт. Підрядник вже розпочав підготовчі роботи (встановлення риштування)».

«Спочатку потрібно буде демонтувати гранітні елементи, барельєфи, які є, а тоді демонтувати саму конструкцію стели. Ті елементи, які можливо, і які готовий прийняти Музей «Територія терору», будуть передані туди», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів