У Львові ухвалять на сесії правила для музикантів

10:15 26 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

У вівторок, 2 квітня, о 14.00 в «Урбан-бібліотеці» розпочнеться обговорення проекту положення, який буде винесено на розгляд сесії Львівської міської ради.

У прес-службі Львівської міськради повідомили напередодні, що вчора на зустрічі директора департаменту Львівської міської ради Наталії Бунди з вуличними музикантами обговорили болючі й нагальні питання й вирішили продовжити розмову у вівторок, 2 квітня, о 14.00 в «Урбан-бібліотеці», де спільно розглянуть проект положення, який буде винесено на розгляд сесії Львівської міської ради.

Директор департаменту розвитку Львівської міської ради Наталія Бунда зазначила: «У нас працює концепція, затверджена рішенням виконавчого комітету минулого року, про врегулювання вуличних виступів. Вона покликана врегулювати вуличну діяльність для того, що забезпечити інтереси усіх сторін, представлених у Львові, – львів’ян, туристів, вуличних музикантів. Робота почалася з того, що було багато звернень від мешканців, були звернення від депутатів Львівської міської ради про те, що вуличні музиканти іноді перевищують дозволений режим звуку, порушують акустичний режим. Відтак, почали працювати над цією концепцією».

«Концепція – це такий старт для такої важкої, клопіткої роботи над цим положення про врегулювання вуличних виступів. Ця концепція діяла минулого сезону. Був передбачений поділ на три ареали міста, були передбачені музичні інструменти, які можна використовувати, було передбачено, що вуличні музиканти подають заявку для того, щоби бачити, де і які музиканти стоять. Це все робиться з метою забезпечення безпеки вуличного музиканта. Але впродовж цього періоду ми побачили недоречності, якісь прогалини, бо часто музиканти використовують звукопідсилювальну техніку на вулицях міста і кажуть, що це необхідно», – розповіла також Наталія Бунда.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів