У Львові День святого Миколая розпочнеться трьома днями раніше – 16 грудня – «Стартами надій»

16:30 15 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: catholic-media.org

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, її служба ЛОДА у справах дітей спільно з благодійною організацією «Фундація духовного відродження» підготувала до Дня Святого Миколая низку заходів для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківської опіки, а також малечі з багатодітних та малозабезпечених родин і дітей з тимчасово переселених родин зі сходу країни та Криму.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 15 грудня, «Щоденному Львову», що служба ЛОДА  у справах дітей ОДА спільно з благодійною організацією «Фундація духовного відродження» підготувала до Дня Святого Миколая низку заходів для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківської опіки, а також малечі з багатодітних та малозабезпечених родин і дітей з тимчасово переселених родин зі сходу України та Криму. У повідомленні також конкретизують:

Начальник служби у справах дітей ОДА Володимир Лис розповів: «Святкування Дня святого Миколая розпочнуться 16 грудня із заходу для дітей з особливими потребами «Старти надій», який відбудеться у спортивному залі комерційної академії. У заході братимуть участь близько ста неповносправних діток зі Львова та області».

Також, за його словами, організатори працюють над заходом «Дерево Святого Миколая», який пройде у Домініканському соборі 19 грудня. «Родзинкою святкувань найулюбленішого дитячого свята стане вистава «У пошуках Святого Миколая», яка проходитиме у внутрішньому дворику Ратуші 19 та 20 грудня (початок о 13 та 15 год). У святковому дійстві будуть задіяні близько тисячі діток із соціально незахищених родин», – зазначив В Лис. Він додав, що всім дітям Святий Миколай вручить солодощі та святкові подарунки».

Як інформував «ЩЛ», подарунки святого Миколая отримають у Львові три тисячі дітей з малозабезпечених сімей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів