У Львові розпочнеться 30 червня щорічне паломництво

13:45 24 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Курія Львівської архідієцезії римо-католицької церкви в Україні організує 30 червня паломництво «Шегині-Львів», до якого приєднаються паломники з Польщі.

Про це повідомили в понеділок, 24 червня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Паломництво «Шегині-Львів» відбудеться з нагоди щорічного вшанування Матері Божої Ласкавої у Катедральному соборі Львова на площі Катедральній».

«30 червня о 5.30 – вихід з Годовиці до Львова за маршрутом «вулиця Січових Стрільців – вулиця Стрийська – вулиця Шота Руставелі – вулиця Івана Франка – вулиця Князя Романа – площа Міцкевича – площа Катедральна, об 11.00 – Богослужіння в Катедральному соборі на площі Катедральній, о 13.00 – вихід паломників на Личаківське кладовище за маршрутом «площа Катедральна – вулиця Театральна – площа Міцкевича – площа Соборна – вулиця Івана Франка – вулиця Пекарська – вулиця Мечникова – вулиця Личаківська», о 16.00 – виїзд автобусами в Ряшів від Личаківського кладовища. Очікується близько 150 паломників», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів