У Львові розпочався театральний фестиваль

19:20 28 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У суботу, 28 вересня, Львові урочисто стартував міжнародний театральний фестиваль «Золотий лев», на який зі своїми виставами приїхали театри з різних країн світу.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «30-й фестиваль традиційно розпочався із масштабної карнавальної ходи, яка стартувала з площі перед Львівським національним університетом імені Івана Франка й вулицею Гнатюка та проспектом Свободи дійшла до площі перед Львівським театром опери та балету. де відбулося урочисте відкриття фестивалю».

Організатор фестивалю Ярослав Федоришин зазначив: «Ми запрошуємо усіх львів’ян та гостів міста від 28 вересня до 6 жовтня відвідати наші вистави. Слідкуйте, тому що це надзвичайно хороші вистави надзвичайно професійних режисерів. Усі наші вуличні вистави безкоштовні».

«Під час фестивалю щовечора площа перед Львівською оперою перетворюватиметься на сцену для безкоштовних театральних вистав і вуличних дійств. Під час фестивалю можна побачити не тільки сценічні вистави, але й великі атракційні вуличні дійства на різних площах старого Львова і вдень, і ввечері», – поінформували також у міськраді.

«Безперечно, жодного разу не обійшлося без колосального театрального карнавалу, в якому беруть участь артисти із багатьох країн світу Учасниками «Золотого лева» є актори з Білорусії, Туркменістану, Литви, Латвії, Естонії, Польщі, Молдови, Сербії, Словаччини, Бельгії, Франції, Голландії, Болгарії, Румунії, Угорщини, Росії, Німеччини, Америки, Англії, Киргизстану, Грузії, Республіки Соха, Австрії та інших держав», – повідомили також у міськраді та опублікували програму фестивалю.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів