У Львові розпочався ремонт фасаду Гарнізонного храму

13:15 2 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Працівники підприємства «Оберіг Груп» розпочали на замовлення управління охорони історичного середовища ЛМР ремонт фасаду Гарнізонного храму святих Петра і Павла з боку проспекту Свободи, який триватиме до кінця року.

Про це повідомили в четвер, 2 серпня, в прес-службі Львівської міськради. Директор ПП підприємства «Оберіг Груп» розповів: «Ми поставили риштування і зараз оббиваємо штукатурку, яка простукується, та вирізаємо екрани із штукатурки, яка не тримається. Тобто зараз йде очистка, вирізання зіпсованої штукатурки і засвердлювання штирів у ті місця, де штукатурка в кращому стані. Згори фасаду частини карнизів будемо доробляти з нового каменю. Також згори фасаду немає штатків металевих поручнів і балясин. Їх будемо відтворювати за аналогом старих».

«Роботи з ремонту фасаду Гарнізонного храму святих Петра і Павла з боку проспекту Свободи) триватимуть до кінця року. Вартість робіт – більше одного мільйона гривень. Роботи проводяться за кошт міського бюджету Львова», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів