У Львові розпочався перший Фестиваль Свічок (відео)

17:30 15 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: Ольга Швед / «Газета по-українськи»

На площі Музейній відбудеться також другий Гармидер – соціальний розпродаж, де є тільки українські товари ручної роботи, смачна випічка, напої.


Відео: Telekanal ZIK

Від 14 по 16 листопада у Львові триває перший Фестиваль Свічок на площі Музейній, 1 біля Домініканського собору. 15 листопада майстри «Львівської Свічкової Мануфактури» і скульптури почали творити велетенське лого міста «Львів відкритий для світу».

Це пять найголовніших веж міста, які є на відомомо логотипі Львова. Майстер Олена робить свічку-Ратушу.

«Тут більше 15 кілограмів воску помаранчевого кольору, брила заввишки до метра. Це буде точна копія львівської Ратуші, яка може горіти. Віск – хороший матеріал, робити скульптури із нього легко», – каже скульптор.

Відвідувачі на майстер-класах и можуть самостійно виготовити та розписати свічку.

«Площа Музейна – це особливе місце Львова зі своєю історією та енергетикою. А при світлі свічок ця площа стає винятково затишною і романтичною. Ми хочемо подарувати усім, хто до нас завітає новорічно-різдвяний настрій, позитивні емоції, яких дуже зараз бракує. І спеціально представили різдвяну колекцію свічок», – розповів організатор фестивалю Андрій Сидор.

Також на площі Музейній відбудеться другий Гармидер – соціальний розпродаж, де є тільки українські товари ручної роботи, смачна випічка, напої. Частина коштів, виручена від продажу, буде направлена в Центр інтегральної опіки для жінок в кризових ситуаціях.

Про це повідомляєється в сьогоднішній публікації Ольга Швед у київській «Газеті по-українськи».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів