У Львові провели фестиваль «Знесіння Фест»

10:00 3 вересня 2018 р.

Фото до новини

У «Fest Republic» на вулиці Старознесенській відбувся фестиваль «Знесіння Фест», присвячений 100-річчю утворення ЗУНР і подвигу січових стрільців.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Учасників та організаторів фестивалю привітав міський голова Львова Андрій Садовий.  За словами організатора фестивалю та депутата ЛМР Юлії Гвоздович, цьогоріч фестиваль присвячений сторіччю утворення ЗУНР і подвигу Українських січових стрільців, які, зокрема, мали бій у 1918 році на Знесінні».

«Уся програма фестивалю «Знесіння Фест» була пронизана елементами січового стрілецтва. Гості свята могли насолодитися реконструкціями, піснями Січових стрільців, а також частуванням стравами УСС. Також для дітей провели майстер-класи із виготовлення коміксів», – поінформували також у міськраді.

«Під час фестивалю у парку Знесіння біля озера відбулось театралізоване військово-історичне дійство «Бій відділів Галицької армії проти підрозділів польського війська», присвячене 100-річчю проголошення ЗУНР, за участю ГО «Товариство пошуку жертв війни «Пам'ять». Також у рамках фестивалю відбулась екскурсія парком Знесіння», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів