У Львові пролягла Хресна дорога

18:22 31 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У прес-службі Львівської міськради повідомили в неділю, 31 березня, у Львові об’єдналися в спільній молитві близько 60 тисяч людей.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Хресна Ддорога зібрала рекордну кількість людей. Цьорогіч молитва присвячена вшануванню Року Родини та постаті блаженного священномученика Климентія (Шептицького). Очолив Хресну ходу високопреосвященний , архиєпископ і митрополит Львівський УГКЦ – владика Ігор».

«Хресна хода розпочалась біля храму святого Архистратига Михаїла, а завершилась на площі перед архикатедральним собором Святого Юра. У спільній молитві взяли участь духовенство Львівської архиєпархії, монашество, студенти різних навчальних закладів міста Львова, представники влади міста і області. Цьогоріч програму Ходи підготували студенти Львівської духовної семінарії Святого Духа УГКЦ».

Очільник департаменту «Адміністрація міського голови» Євген Бойко зазначив: «Така рекордна кількість осіб на спільній молитві у Львові – мабуть, вперше. Сьогодні для України відповідальний день. І в цей день близько 60 тис осіб спільно помолились за сім’ю, за мир, за те, що для кожного є найдорожчим і найбажанішим. Молитва кожного з нас є цінною для Господа, а таке численне єднання людей – це, в першу чергу, великий вияв для усіх нас любові один до одного, до Господа».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів