У Львові пом’янули захисників Донецького аеропорту

12:15 21 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У понеділок, 21 січня, в Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького відбувся концерт-реквієм, присвячений оборонцям Донецького аеропорту.

Про це повідомили в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Участь у заході взяв зведений оркестр музикантів військових оркестрів Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного, 80-ї окремої десантно-штурмової бригади та Національної гвардії України. Всього – близько 80 музикантів під деригуванням підполковника Богдана Катриняка».

«Концерт відбувся в межах всеукраїнської акції, мета якої на загальнонаціональному рівні вшанувати подвиг українських воїнів, які чотири роки тому впродовж 242 днів самовіддано та мужньо боронили від російських загарбників Міжнародний аеропорт «Донецьк» імені Сергія Прокоф’єва. Цього дня виступи зведених військових оркестрів заплановані також у Міжнародних аеропортах «Бориспіль», «Дніпропетровськ», «Запоріжжя», «Івано-Франківськ», «Одеса» та «Харків», а також у популярних торгівельно-розважальних центрах Чернігова та Вінниці», – поінформували також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів