У Львові розпочався марафон «Музика – на варті миру», на якому збирають кошти пораненим

15:32 8 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: afishalviv.net

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, благочинна акція триватиме до 14 вересня включно.

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, вчора, 7 вересня, Академічний симфонічний оркестр Львівської філармонії на площі Ринок розпочав благочинний мистецький марафон «Музика – на варті миру». В повідомленні також зазначено:

«Марафон триватиме упродовж тижня і завершиться великим симфонічним концертом у неділю 14 вересня. Упродовж тижня артисти оркестру у різних складах передаватимуть «музичну естафету» один одному.

Щодня на вулицях Львова можна буде послухати кращі твори української та світової музики у високопрофесійному виконанні. Під час марафону проходитиме збір коштів, які будуть перераховані у фонд допомоги пораненим бійцям. Останній день благочинної акції – неділя, 14 вересня, 12:00 год. на площі Ринок.

Артисти оркестру спочатку виконуватимуть твори сольно, передаючи естафету гри іншим музикантам оркестру. Концерт завершиться ввечері «Гімном України» у виконанні Академічного симфонічного оркестру Львівської філармонії. 

Після концерту оркестр проведе флеш-моб «Іce bucket challenge team» («Командне обливання водою») та передасть «музичну варту миру» іншим українським оркестрам. До акції зможуть також долучитися усі охочі.

Львівська обласна філармонія запрошує усіх небайдужих послухати високе мистецтво класичної музики і внести свою часточку допомоги у захист нашої держави».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів