У Львові підготували тестові варіанти публічних просторів

12:15 26 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/CityMakersCourseLviv

Учасники Львівського курсу міських творців підготували тестові варіанти публічних просторів у громадах «Любінська-Південний» і «Підзамче-Замарстинів».

Про це повідомили у вівторок, 26 березня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Темою п’ятого модуля Львівського курсу міських творців, який тривав з 14 до 19 березня, було обрано створення публічних просторів. Зокрема, розроблялися тестові варіанти публічних просторів в громадах «Любінська-Південний» та «Підзамче-Замарстинів».

«Кураторкою модуля була начальниця відділу урбаністики «Інституту просторового розвитку» Олександра Сладкова, запрошеними лекторами – архітекторка ландшафтів університету Котбусу Анна Ландквіст, спеціалістка з просторового планування постіндустріальних регіонів університету Котбусу Монік Юттнер, викладач антропології Берлінського університету імені Гумбольдта Єнс Адам, громадський активіст Олександр Шутюк та архітекторка «Інституту просторового розвитку» Христина Чорноус», – поінформували також у міськраді.

Львівський курс міських творців – це навчальна програма у сфері міського розвитку. Проект створений спільними зусиллями Технічного університету Котбус-Зенфтенберг (Німеччина), НУО «Stadtagenten» (Німеччина) та «Інституту міста» (Україна). Навчання фінансується Міністерством закордонних справ Німеччини. Наступний навчальний модуль відбудеться у квітні», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів