У Львові оголосили конкурс світлин до 70-річчя ЮНЕСКО

23:16 5 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Виставка конкурсних світлин та оголошення переможців конкурсу відбудеться 17 червня.

У Львові оголосили конкурс світлин на тему «Яким я хочу представити «Об’єкт Всесвітньої Спадщини ЮНЕСКО «Львів – Ансамбль історичного центру» на виставці світлин присвяченій 70-річчю з дня заснування ЮНЕСКО». Захід проводиться в рамках урбаністично-культурного проекту «Майстерня міста 2015». 

Виставка конкурсних світлин та оголошення переможців конкурсу відбудеться 17 червня о 17.00 у павільйоні «Майстерні міста» на площі Св. Теодора.  Світлини-переможці будуть представлені на виставці, присвяченій 70-річчю з дня заснування ЮНЕСКО – Організації об'єднаних націй з питань освіти, науки і культури.

Виставка відбудеться у вересні 2015 року на території Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника у Києві. Автори  п’яти світлин переможців будуть нагороджені призами, учасники – заохочувальними призами.

Вимоги до світлин: розміри файлу повинні відповідати розміру конструкції (1,0 х 0,8 м – вертикальна/горизонтальна орієнтація); масштаб 1:1; роздільна здатність – не більше 300 dpi; формат jpg; плакати, які не відповідають тематиці конкурсу не розглядаються; від одного конкурсанта приймається до трьх світлин.

Для участі в конкурсі необхідно: надіслати світлину (згідно зазначених вище вимог) на електронну адресу uois@i.ua (з зазначенням теми листа «Конкурс світлин»), обов’язково вказати у тексті листа прізвище, ім’я та контактний телефон автора; надіслати макет плакату (згідно з зазначеними вище вимогами). кінцевий термін подачі світлин для участі в конкурсі – 12 черня2015 (включно), 

Більш етальну інформацію можна отримати за телефоном 297 55 69. Про це повідомили сьогодні, 5 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів