У Львові облаштували новий громадський простір

12:20 5 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили, що громадський простір біля Будинку органної та камерної музики коштував їй приблизно 360 тисяч гривень

У прес-службі Львівської міськради повідомили в п’ятницю, 5 жовтня: «У Львові облаштували громадський простір біля Будинку органної та камерної музики. Цей проект є частиною плану реконструкції вулиці Бандери – «Вулиця для всіх». Його реалізовують у рамках співпраці між Львовом та Лейпцігом, а фінансує його німецька організація «Engagement Global». Простір створювали архітектор Антон Коломійцев та архітектор університету «Львівська політехніка» Роман Крушельницький.

Менеджер проектів «Інституту міста» Максим Терлецький розповів: «Реалізували першу частину робіт, відповідно до проекту простору, який розробили у межах проекту «Вулиця для всіх». Загальна вартість робіт і матеріалів – приблизно 360 тисяч гривень. Ще плануємо встановити ліхтар, кадки для висадки дерев, чотири велостійки, смітники та антипаркувальні стовпці, а також облаштувати благоустрій навколо новоствореного простору».

«Інститут міста» оголосив відкритий тендер на проведення другої частини ремонтних робіт на території Органного залу та закупівлю вуличних меблів. Зокрема, тут планують замінити пошкоджену плитку та зробити зелену смугу з міскантуса. Попередньо, у межах робіт біля Органного залу, по периметру фасаду будівлі встановили прожектори. Їхня вартість становила приблизно 50 тисяч гривень», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Більше подробиць опублікували на її сайті.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів