У Львові облаштували на вулиці Виговського громадський простір

16:00 22 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «У Залізничному районі проведено роботи з капітального ремонту внутрішніх двориків на вулиці Виговського, 1-7 з облаштуванням громадського простору з дитячим і спортивним майданчиками».

Про це повідомили в середу, 22 серпня, в прес-службі Львівської міськради, де також поінформували: «Роботи на цьому об’єкті були розпочаті торік. На загал цього року у Залізничному районі буде виконано роботи з ремонту тротуарів, дворів на суму майже 36 мільйонів гривень. Роботи з облаштування громадського простору на вулиці Виговського, 1, 3, 5, 7 передбачали влаштування брукованого покриття проїзної частини; влаштування брукованого покриття тротуарів; нове вуличне освітлення; нові лавки; облаштування нового дитячого майданчика; облаштування нового спортивного майданчика».

Голова Залізничної районної адміністрації Ірина Джурик розповіла: «Цей проект був розроблений ще на початку 2017 року. Початок робіт розпочався також у 2017 році. Розробником проекту є ТзОВ «НДІ «Дорожнє та цивільне покриття». Виконавець робіт – ТзОВ «Будівельно-інвестиційна компанія «Галицький будівельник». Загальна вартість робіт – понад 4,6 млн. гривень».

Ірина Джурик запевнила: «Реалізовуючи цей проект ми неодноразово зустрічалися з мешканцями і проговорювали усі роботи. Зауважень мешканців до роботи не було. Щодо зауважень міського голови, то ми зберемо комісійне обстеження і все ще раз переглянемо».

Голова Залізничної районної адміністрації повідомила також: «В межах облаштування громадського простору було вимощено внутрішньоквартальні проїзди та тротуари плиткою ФЕМ «Римський камінь». Загальна площа замощення – 3350 квадратних метрів. Тут також облаштовано дитячий та спортивний майданчики. Дитячий майданчик з близько 20 елементів облаштовано покриттям «штучна трава» (410 квадратних метрів). Вартість дитячого майданчика 753,5 тисячі гривень».

«Спортивний майданчик (багатофункціональний) вартістю 839 тисяч гривень.має епоксидно-каучукове покриття (площа 448 м2). Також облаштовано зовнішнє освітлення: встановлено 15 опор та змонтовано нові світлодіодні світильники. Вартість робіт – 387,6 тисячі гривень. Для зручності мешканців цього району облаштовано лавочки (30 штук) та урни для сміття», – доповнила Ірина Джурик.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів